Forsiden

]**[ VANT pris for NABOSOPP.NO ]**[

]**[ VANT pris for NABOSOPP.NO ]**[

Byrjar-grunder Ike Olafssen-Thangen jubler med teamet bak nabosopp.no for OAH-prisen som ble delt seint i forrige uke. Foto: U

 

**PRESS melding** Det ble full POT for BYRJAR grunderne under Oslo Up All Time High (OUATH)  Byrjar fikk første prisen for sin heil norske flein sopp app, som kan lastes ned fra det ny opp rettede nabosopp.no.

Robotta Simula Virale*

På rekord tid er de to gründerne, som alle rede har gjort seg be merket med en robot som genererer forretnings modeller med et taste trykk, og en nano strikk motor som er så liten at det er plass til fire millarder av den i et macchiato krus fra Kaffe brenneriet har allerede flyttet inn i Oslos hotteste gründer kontor dele innovasjons inspiratorium (et såkalt gkdii), MuSH RooM, for å realisere dele appen for flein sopp.

Hilde Heia, utvikler i Byrjar.com, jubler etter å ha jobbet i teamet som vant storeslem under appfestivalen OAH ganske nylig.

 

- Det er ingen tvil om at appen vår vil snu full stendig opp ned på måten sentral nerve stimulerende stoffer blir for midlet på gode og dårlige naboer i mellom, sier Lars Piszczkowskico founder av BYRJAR.

- For oss er det selvsagt et ultra high stimulerende å vinne OUATH prisen. Den henger veldig høyt, for å si det sånn. Hittil har vi ikke fått annet enn vår daglige pris snus, sier kollega Ike Olafssen-Thangen.

Tidligere har ikke de to grunderne vært så opp tatt av priser. Høyt henger de, og sure er de, disse prisene, har vært om kvedet i opp starts fasen.

Nå inn ser de to at skal en for andre verden, må en tenke helt nytt med tanke på priser, awards og lignende.

- Vi har endret full stendig på måten vi opp fatter slike priser på, det er faktisk en helt ny måte å tenke på.  Priser og awards er et ganske godt alternativ til cash.  Det stimulerer en sulten gründer helt utrolig bra, sier de to BYRJAR gründerne.

De satser sterkt på å gå inn i det amerikanske markedet med sin nye sopp app.  Etter president valget er det blitt lov å selge marijuana i stadig flere stater.  Markedet for gode løsninger er all time high, high all the time. 

 

 

*) OBM Fake's journalist robot