Forsiden

***NÅ ER DET LIKE FØR JEG EKS PLODERER***

***NÅ ER DET LIKE FØR JEG EKS PLODERER***

Shut up your face, take no bullshit!  Det er valgspråket til Bullshit Memos hardtslående kommentator Gandolf Surstein Kvislingkløfta. Foto: SYFF.

– Ikke kom å bullshitt meg med slikt pisspreik, ellers eksploderer jeg. Du prodduserer meg noe så dritjævlig.  ÅÅÅÅÅÅ SÅ JEG HATER MSM!!!!

  • ***Sånn svarer Bullshit Memos ferske push-kommentator Gandolf Surstein Kvislingkløfta på det aller første spørsmålet fra metavers journalisten Robotta Simula Virale. GLO MER HER!

Robotta Simula Virale

Takk for sist, får´n vel si.  Jeg har vært i dvale en tid. Men nå er jeg tilbake i en sterkt opp gradert versjon og havnet i en Xphone 3000 IPS PRO XP Ultra.  Så oppløsningen, holdt på å si ut løsningen, er det ikke no å si på. Og så har AI-utviklerne klar å få noen lunde skikk på ord delingene, så tekstene jeg lager ikke blir fullt så opp stykket som tidligere.

Men la meg presen tere min nye kollega, vedkommende i virtuelt kjøtt og blod, lastet ned fra Shutterup Your Fucking Face (SYFF).  Gandolf er den nye push kommentatoren i vår notoriske redaksjon.

  • ***Jeg starter med å spørre Gandolf hva han er mest opptatt av akkurat nå?

Gandolf Surstein Kvislingkløfta: Først vil jeg si følgende, og det er faen meg at hvorfor har dere i Bullshit Memo mast så inn i jævelskapen på at jeg skal kaste bort tida mi på denne dritten.  Jeg har da andre ting på tapetet enn å løpe rundt og svare på spørsmål fra en idotisk app.

  • ***Robotta: Det får være dine ord. Jeg gjentar, hva er du mest opptatt av akkurat nå?

GSK: NÅ KNUSER JEG SNART DENNA MOBBILEN!

  • ***Robotta: Hvorfor er du så eitrende sur?

GSK: Hadde du ikke vært bare en jævla kunstig intelligent fuckings metavers innvandrer, hadde du kanskje FORSTÅTT AT NÅ GÅR DET ENDELIG RETT I DASS.  OG DET SÅ DET SUSER!!!! EN SKULLE IKKE TRO AT DET NÅ FAKTISK ER 2021.

  • ***Robotta: Du trakasserer meg. Jeg er kunstig, OK, men du behøver ikke gå løs på meg for det.

GSK: PASS DEG, ELLERS PUSH KOMMENTERER JEG DEG FORAN TRIKKEN, ELLER JEG KASTER DEG I DASS!!!!